Lättlagade kassen

I vår lättlagade matkasse får du enkla och lättlagade recept med fräscha och högkvalitativa råvaror. Här hittar du en matkasse som passar dig som inte vill tillbringa så mycket tid i köket men vill ha en god och hälsosam middag snabbt till bords. 
Enkla och snabba recept
Näringsrika, hälsosamma och goda middagar
Recepten tar cirka 25 minuter att tillaga
Du kan välja att få vår Lättlagade kasse med 3–5 middagar per vecka
Smidig hemleverans
Från: 799kr
Beställ

Välkomsterbjudande!


Just nu får du 30% rabatt 

på dina 3 första matkassar 

Kod: Godarevanor30
*Gäller endast nya kunder
Tips! Du kan byta ut dina maträtter om du inte tycker att veckans meny passar dig. När du har beställt din matkasse kan du logga in under Mina sidor och enkelt byta ut dina maträtter.

Innehåll i Lättlagade kassen

I vår Lättlagade matkasse får du enkla och lättlagade recept med högkvalitativa råvaror. Här hittar du en matkasse som passar dig som inte vill tillbringa så mycket tid i köket.

Det är inte alla som tycker om eller har den kunskap som krävs för att laga avancerade maträtter, men som ändå vill kunna äta bra och hälsosam mat.


Kockens kommentar

Det här är Middagsfrids enkla matkasse där recepten maximalt tar 25 minuter att laga, utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. När vi planerar matkassen har vi ett tydligt hälsotänk. Vi väljer oftast kolhydrater av fullkorn och lättare mejeriprodukter utan onödiga tillsatser samtidigt som våra enkla och lättlagade recept alltid innehåller färska grönsaker. Vi använder oss heller inte av varor som har flygtransporterats in i Sverige. 


Någonting många uppskattar med vår Lättlagade matkasse är att du får tips om hur du kan förenkla matlagningen. Dessa råd kan du sedan använda när du lagar mat från egna recept. Det finns många nya, lättlagade favoriträtter att hitta hos oss. Oavsett om ni är två vuxna som vill ha middag samt lunchlådor till dagen efter, eller om ni är en familj på fyra personer, kommer den här matkassen vara ett utmärkt val.

/Sara på Middagsfrid

Välj dina egna maträtter

På vår hemsida kan du se vilka maträtter som planeras i Lättlagade kassen.


Veckans maträtter är alltid planerade ur ett näringsperspektiv av våra kockar och näringsrådgivare, så att ni får i er en varierad kost som är hälsosam för hela familjen.


När du har beställt din matkasse kan du logga in under Mina sidor och enkelt byta ut dina maträtter om du ser något annat som faller dig och din familj bättre i smaken.


Självklart väljer du själv hur ofta du vill ha din matkasse.

Bra råvaror från Sverige

Vi på Middagsfrid vill stötta svenska producenter och du hittar därför enbart svenskt kött och fågel i våra matkassar. Även grönsaker och mejeriprodukter kommer mestadels från Sverige. Dessutom väljer vi gärna ekologiska mejeriprodukter och grönsaker då de är bättre både för din hälsa och för klimatet. Vi har mycket stort fokus på klimatet och hållbarhet när vi väljer maträtter och genom att välja vår matkasse får ni inte bara god och hälsosam mat utan gör även miljön en tjänst. I

nga råvaror i våra matkassar har flygtransporterats till Sverige och vi undviker e-nummer för att du ska kunna äta så tillsatsfritt som möjligt. Om du får med ett halvfabrikat i vår matkasse kan du lita på att det är noga kontrollerat av oss och håller högsta kvalitet.

Minska matsvinnet med Matkasse

När du beställer vår matkasse kommer du också minska matsvinnet eftersom vi noga räknar ut vad du behöver för varje maträtt. Varje år kastar vi svenskar otroliga mängder mat, vilket du kan undvika med vår hjälp.

Upptäck våra andra matkassar

Näringsladdade och goda maträtter
Recept under 650 kcal per portion
Framtagen i samarbete med kostvetare
Från 599 kr
Klassiska, hälsosamma och inspirerande recept
Byt ut och välj egna maträtter
Variation av kött, fisk, fågel och vego
Från 599 kr
Enkla, snabba och hälsosamma recept 
Byt ut och välj egna maträtter 
Barnvänliga smaker 
Från 799 kr
En variation av fisk, skaldjur, fågel och vegetariska maträtter
Alltid fokus på hälsosam mat
Byt ut och välj egna maträtter 
Från 599 kr
Middagar på max 15 min
Hälsosamma och goda recept
Byt ut och välj egna maträtter
Från 799 kr
Nya spännande smaker varje vecka 
Fiber- och näringsrika maträtter 
Byt ut och välj egna maträtter
Från 569 kr
Goda och lättlagade mellanmål
Alltid fokus på hälsosam mat
Säljs tillsammans med valfri matkasse
149 kr
Innehåller ca 3-3,5 kg frukt
Fokus på ekologiska och KRAV-märkta frukter
Säljs tillsammans med valfri matkasse
145 kr