30% + 30% + 20% + 20% på dina 4 första kassar med koden FRIDFULLT                                        .          

Lättlagad matkasse med middagar på max 25 min

Lättlagade kassen

Det här är kassen för dig som inte vill lägga alltför mycket tid i köket. Här hittar du lättlagade och smakrika middagar som tar cirka 25 minuter att laga och passar alla smaker. En enklare vardag helt enkelt.

  • Lättlagade recept för alla
  • Okomplicerade middagar
  • Lika gott som enkelt
  • Middag på ca 25 minuter
  • Mer tid till annat

Från: 839kr

Här ser ni recept från vår kommande matkasse

sön 10 dec. / mån 11 dec.
sön 10 dec. / mån 11 dec.
sön 17 dec. / mån 18 dec.
sön 31 dec. / mån 1 jan.
Glutenfri
Kalorismart
Laktosfri
Lättlagad
Under 15 min
Sej i röd curry med broccoli
Innovativ produkt
Inspirerande
Laktosfri
Över 30 min
Nöt & Grön bolognese
Barnvänlig
Innovativ produkt
Lättlagad
Under 30 min
Vegoburgare med aioli, picklad rödlök och kryddrostad potati
Glutenfri
Kalorismart
Laktosfri
Under 15 min
Thailändsk gryta med kycklingfärs och ugnsgrillade morötter
Barnvänlig
Lättlagad
Under 15 min
Linguine svamppasta med grönkål och lagrad hårdost
Innehåll
Kockens kommentar
Långt ifrån alla tycker att det är särskilt kul att stå i köket. Är du en av dem är det här kanske matkassen för dig. I vår Lättlagade kasse hittar du enkla recept, fyllda av smak och näring som inte tar längre än 25 minuter att laga. Passar dig som kanske inte tycker om eller har den kunskap som krävs för att laga avancerade maträtter, men som ändå vill kunna äta bra och hälsosam mat.


Våra kockar planerar en smakrik, säsongsbaserad veckomeny och ser till att du har en variation av kött, fisk, fågel och vegetariskt på tallriken. Allt du behöver göra är att slänga ihop det och du har middag på nolltid.


Med Lättlagade kassen kan du alltid räkna med bra råvaror, gott om grönt och mycket näring. Du väljer själv hur många middagar din kasse ska innehålla och när du vill ha den levererad hem.

Det här är Middagsfrids enkla matkasse där recepten maximalt tar 25 minuter att laga, utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. När vi planerar matkassen har vi ett tydligt hälsotänk. Vi väljer oftast kolhydrater av fullkorn och lättare mejeriprodukter utan onödiga tillsatser samtidigt som våra enkla och lättlagade recept alltid innehåller färska grönsaker. Vi använder oss heller inte av varor som har flygtransporterats in i Sverige.

Någonting många uppskattar med vår Lättlagade matkasse är att du får tips om hur du kan förenkla matlagningen. Dessa råd kan du sedan använda när du lagar mat från egna recept. Det finns många nya, lättlagade favoriträtter att hitta hos oss. Oavsett om ni är två vuxna som vill ha middag samt lunchlådor till dagen efter, eller om ni är en familj på fyra personer, kommer den här matkassen vara ett utmärkt val.     

Familj läser recept och lagar middag i kök

Middagar med bra råvaror från Sverige

Vi på Middagsfrid vill stötta svenska producenter och du hittar därför enbart svenskt kött och fågel i våra matkassar. Även grönsaker och mejeriprodukter kommer mestadels från Sverige. Dessutom väljer vi gärna ekologiska mejeriprodukter och grönsaker då de är bättre både för din hälsa och för klimatet. Vi har mycket stort fokus på klimatet och hållbarhet när vi väljer maträtter och genom att välja vår matkasse får ni inte bara god och hälsosam mat utan gör även miljön en tjänst. 


Inga råvaror i våra matkassar har flygtransporterats till Sverige och vi undviker e-nummer för att du ska kunna äta så tillsatsfritt som möjligt. Om du får med ett halvfabrikat i vår matkasse kan du lita på att det är noga kontrollerat av oss och håller högsta kvalitet.

Minska matsvinnet med Matkasse

När du beställer vår matkasse kommer du också minska matsvinnet eftersom vi noga räknar ut vad du behöver för varje maträtt. Varje år kastar vi svenskar otroliga mängder mat, vilket du kan undvika med vår hjälp. 

Vi ser till att dina middagar alltid är komponerade med precis det som du behöver. Maten skall ätas och inte slängas tycker vi! 

Med vår matkasse får ni middagar som alla tycker om, som är hälsosamma för dig och din familj och för miljön. 


Grönsaker som hackas på en skärbräda
En tallrik med nudelwok med paneerost och grönsaker på en skärbräda i trä

Alltid hälsosamma middagar med Middagsfrid

Veckans maträtter är alltid planerade ur ett näringsperspektiv av våra kockar och näringsrådgivare, så att ni får i er en varierad kost som är hälsosam för hela familjen.

Byt ut dina maträtter

När du har beställt din matkasse kan du logga in under Mina sidor och enkelt byta ut dina maträtter om du ser något annat som faller dig och din familj bättre i smaken. Självklart väljer du själv hur ofta du vill ha din matkasse!